Υγιής και σταθερή
επιχειρηματικότητα


H εταιρεία μας

Είμαστε μία εμπορική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των διανομών-logistics, της αντιπροσώπευσης, της εμπορίας (χονδρικό εμπόριο) και της εισαγωγής τροφίμων, ποτών και προϊόντων μίας χρήσης.
Κοιτάζουμε το μέλλον δυναμικά γιατί πιστεύουμε στην ανάπτυξη. Κι όταν μια εταιρεία κοιτάζει μπροστά, τότε μπροστά οδηγεί και τους πελάτες της. Γι’ αυτό επικεντρωνόμαστε σε εσάς, στις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας.
Αν αναζητάτε ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση των υψηλής ποιότητας προϊόντων σας, είμαστε οι άνθρωποί σας. Από τη διανομή έως την αποθήκευση και ό,τι άλλο ενδιάμεσο αφορά το προϊόν σας, είμαστε εδώ.


Oι άνθρωποί μας

Οι εργαζόμενοι είναι για εμάς η κινητήριος δύναμή μας. Η καρδιά της εταιρείας μας. Το κεφάλαιό μας.
Στην Intertan A.E. φροντίζουμε να μεγιστοποιούμε την αξία αυτού του κεφαλαίου, διαμορφώνοντας ένα εργασιακό περιβάλλον που σέβεται την προσωπικότητα, αναγνωρίζει τη συνεισφορά και στηρίζει τη συνεχή εξέλιξη του εργαζομένου.
Περισσότεροι από 90 άνθρωποι με διαφορετικές γνώσεις, εμπειρίες, δεξιότητες και απόψεις ενώνουν καθημερινά τις δυνάμεις τους για να υπηρετήσουν ένα κοινό όραμα: τη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας.

Οικονομικά στοιχεία


Οργανόγραμμα

Θέλετε να εργαστείτε για εμάς;

Στην Intertan A.E. αναζητούμε ανθρώπους που έχουν ικανότητες, ενθουσιασμό και εσωτερική παρακίνηση για να εξελιχθούν και να διακριθούν σε ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας.

Εάν επιθυμείτε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα, μπορείτε να το υποβάλετε